FAQs

Întrebări frecvente

Cât costă excursiile montane ?

În funcție de excursia montană aleasă de dumneavoastră, prețul variază între 120 și 200 lei de persoană.

În acest preț sunt incluse doar serviciile de transport până la obiectivele și atracțiile turistice menționate în fiecare excursie montană. Plata locurilor de parcare, biletele de intrare la diverse atracții, mesele și alte cheltuieli revin în sarcina clientului.

Pentru grupuri mari, de minim 8 persoane putem oferi reduceri și anume 80 lei de persoană. Vă propunem să ne sunați și să ne spuneți numărul de doritori și traseul ales pentru a stabili tariful.

Putem vedea și alte obiective turistice?

În cazul în care nu ați găsit o excursie montană pe placul dumneavoastră dintre cele propuse de noi, putem discuta și stabili împreună un itinerariu nou. Vă invităm să ne dați un telefon pentru a stabili toate detaliile.

Copiii primesc reducere?

În excursiile montane organizate de noi, copiii primesc reducere. Cei de până la 6 ani merg gratuit, iar micuții cu vârsta cuprinsă între 6 ani și 10 ani plătesc 50% din tarif. Peste 10 ani se plătește prețul întreg.

Oferiți și cazare?

Da, vă putem găzdui la Vila Iulia, clasificată la trei stele, din cartierul Zamora, o zonă foarte liniștită, unde avem trei camere pentru două persoane și o cameră dublă de lux, în total o capacitate de cazare de 8 adulți.

Ne însoțiți pe traseu?

Pentru grupuri mari putem oferi ghid care să vă fie alături pe traseu.

Există un număr minim sau maxim de persoane?

În funcție de traseu există un număr minim de persoane, în schimb nu avem un număr maxim de persoane. Am călătorit cu un grup de 65 de persoane, așadar putem găsi soluții și pentru grupurile foarte mari. 

Pentru excursiile pe Transfăgărășan numărul minim este de 5 persoane.

Sunt profesor, pot organiza excursie cu elevii? 

Sigur că da, vă așteptăm cu drag. Adultul însoțitor are gratuitate, iar grupurile mari de elevi primesc reducere de preț, minim 80 lei de elev. 

Putem mânca undeva?

Da, întrebați ghizii noștri pentru recomandări despre locurile unde veți găsi papanași care se topesc în gură, pastramă de oaie condimentată sau bulz făcut după rețete tradiționale.

Cât durează o excursie?

Durata minimă a unei excursii este de aproximativ 4 ore, dar ne putem prelungi la o zi întreagă, în funcție de traseul ales și de cât de mult sunteți dispuși să vă opriți pentru poze sau popas. Avem grijă de dorințele clienților noștri și le onorăm în măsura în care acest lucru este posibil.

Organizați și tururi private?

Desigur, dacă doriți să fiți singuri în mașină, putem organiza un tur privat. În acest caz, vă punem la dispoziția dumneavoastră o mașină, împreună cu șofer, care va fi pe tot parcursul traseului alături de dumneavoastră, fără să fiți condiționați de durată. Pentru tururi private, tariful se stabilește în funcție de destinația dorită de dumneavoastră.

Nu ați găsit răspunsul dorit?

Sunați-ne și vom încerca să vă ajutăm
razvan logo
Strada Zamora nr 37A, Bușteni
razvan@excursiimontanebucegi.ro
0731 028 309
0724 254 846
0771 134 031
Call Now Button